Çağrıbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Kamu ve özel sağlık sektöründe tercih edilen sağlık personelleri yetiştirmek

Misyon: Türk Millî Eğitimi´nin temel amaçları doğrultusunda; alanında teorik ve pratik bilgilerle donanmış, Türk milletinin değer yargılarını yaşamına geçirmiş, temel insan haklarına saygılı, birey ve ekip hizmeti anlayışını kavramış sağlık personeli yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz her alanda başarı göstermekte. Üniversite sınavlarında Türkiye 6,11,33,44,73.gibi dereceleri bulunmakta. Sportif faaliyetlerde yüz akımız. Güreş müsabakalarında Türkiye dereceleri, voleybolda Adana bölge birincilikleri, futbolda Adana ve bölge birincilikleri, yüzmede Türkiye birincilikleri bulunmaktadır. 2015-2016 yılında Tekvando Türkiye Şampiyonu çıkarmıştır.

Saatler: BAŞLAMA: 08:20 BİTİŞ: 16:45
Isınma: Doğalgaz, Klima
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Diploma puanı-adres bilgisi
Okulun Sınav Başarı Durumu: Sınavsız
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 70
Sportif Etkinlikler: Basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi...
Bilimsel Etkinlikler: Sağlık alanında AB projeleri 4006-4007 TÜBİTAK çalışmaları
Proje Çalışmaları: ERASMUS+ K2 PROJESİ - Geriatrik Hasta Bakım Stajı (Yaşlılık Yalnızlık Değildir) ERASMUS+ K2 PROJESİ - Demans Hastaları Bakım Stajı (Unutanları Unutmuyoruz) ERASMUS+ PROJESİ - Adana MEM tarafından yürütülmekte olan "Akreditasyon Konsorsiyum"
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ Projeleri kapsamında innovativ çalışmalar aralıksız devam etmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 9. sınıf kontenjanımız 170´tir.
Diğer Hususlar: 19 Derslik Bulunmaktadır.

WEB - https://cagribeymtal.meb.k12.tr

Adres - Yüzüncü Yıl Mah. 85233 Sk. No1 Çukurova / ADANA

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl

Yerleşim Yeri - Kuzey Adana´da Karaisalı yolu üzerinde fuar alanının karşı tarafında olup yeni Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü´nün batısındadır. Yüzüncüyıl Mahallesi Muhtarlığı ve Ertuğrul Gazi İlkokulu ile yan yana konumdadır.

Adres - Yüzüncü Yıl Mah. 85233 Sk. No1 Çukurova / ADANA

Ulaşım Toplu Taşıma Araçları (Yüzüncüyıl yazılı tüm toplu taşıma araçları- belediye ve halk otobüsü ve dolmuş)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 3 km, il merkezine 10 km uzaklıktadır.